Workshops

NIEUW: Workshop Foto borduren en mixed media  

 In haar atelier in Utrecht geeft Jolanda diverse workshops. Sinds kort werkt zij veel met textiel  en geeft ze les aan een New Yorkse Photography Academy. Deze lessen geeft ze nu ook in haar atelier.

Naast de workshops Boetseren in Was en Beelden in Klei is het mogelijk om een Glazuurworkshop te volgen na de workshop Beelden in Klei. Daarnaast verzorgt Jolanda op afspraak werkbesprekingen met kunstenaars, die behoefte hebben aan advies, feedback of coaching.

Workshop Foto borduren en mixed media – Hier leer je een aantal technieken om foto’s te borduren en te werken met mixed media en foto’s. Allereerst ga je een foto te borduren, die afgedrukt is op stof. Dit kan een eigen foto zijn en anders heb ik er eentje voor je. Daarna geef je een foto meer betekenis door het toevoegen van mixed media. Op @pieces_of_tomorrow vind je voorbeelden van mijn werk.  Ervaring is niet nodig.

Workshop Boetseren in Was – hier leer je de basistechnieken van dit materiaal en  maak je in een halve dag een beeld dat je, als je  wilt, in brons kan laten gieten.

Workshop Beelden in Klei – hier maak je kennis met de basistechnieken van werken met klei en  maak je in een halve dag een beeld of een schaal, die je in een glazuurles kan glazuren.

Workshop Foto borduren en mixed media

9.30-12.30 uur – op afspraak –  kosten: € 75,- incl. materiaal

Workshop Boetseren in Was

9.30-12.30 uur – op afspraak –  kosten: € 75,- incl. materiaal

Workshop Beelden in Klei

9.30-12.30 uur – op afspraak – kosten: € 75,- incl. materiaal en gebruik oven


© Jolanda Drukker Murray 2019